Nyhetsarkiv

Hoppa till huvudinnehåll
Bostad beskjuten i området Ulvhäll.

"Under natten till torsdagen den 23 mars inträffade en skottlossning i bostadsområdet Ulvhäll i Strängnäs. På torsdagskvällen klockan 16.00-19.00 finns representanter från kommunen på Resecentrum. Om du har frågor med anledning av händelsen är du välkommen dit." (Strängnäs kommun)

Bostad beskjuten i området Ulvhäll.

"Det ska ha befunnit sig fem personer i bostaden när händelsen inträffade men ingen ska ha skadats. En förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott har inletts." (Sveriges Television)

Bostad beskjuten i området Ulvhäll.

De senaste timmarna har flera polisresurser arbetat med ärendet. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadade personer. Det finns ingen misstänkt för händelsen. Därför är det fortsatt viktigt att polisen får ta del av tips och iakttagelser om händelsen. Poliserna har lämnat platsen. Polisen kommer att arbeta vidare med ärendet för att få en klarare bild av vad som inträffat och varför.

Källa: polisen.se.

Man skjuten till döds inomhus i villa i Tullinge.

– När tänkte åklagare eller polis på oss anhöriga när de gav tillstånd att publicera namn och bild på mitt barnbarn, undrar pappan till den man som sköts till döds i sitt hem efter att namn och bild på dennes 25-åringe son publicerades i tv-programmet Efterlyst.

Källa: DN.SE.

Kontakt