Järfälla, onsdag 24 augusti 2022
Sammanfattning

Skottlossning mot byggnad i Kallhälls centrum för andra natten i rad. På plats har polis hittat tomhylsor utanför en lokal. Det finns i nuläget inga uppgifter om skadade personer i samband med händelsen.

2022-08-24 UPPDATERING

Under natten har - efter husrannsakan - en person gripits misstänkt för inblandning i nattens skjutning i Kallhäll. På platsen hittades också en kartong som undersökts, vilket föranlett avspärrningar och evakuering av boende.

Källa: SVT

2022-08-24 UPPDATERING

Skotten verkar ha riktats mot en lokal och ingen person har varit i den aktuella lokalen. Strax efter klockan 7 på morgonen har trafiken på Källtorpsleden kunnat släppas på medan Kallhällsleden är fortsatt avspärrad.

Källa: Polisen

2022-08-24 UPPDATERING

10:45 Den misstänkte mannen har anhållits. Han är i 20-årsåldern och frihetsberövades i en annan kommun i Stockholms län. Det är fortsatt mindre avspärrningar i Kallhälls centrum och en teknisk undersökning av olika platser i området pågår. Nationella bombskyddet har tagit hand om det misstänkt farliga föremålet och det är ännu inte känt vad det var för föremål.

Källa: Polisen

Crime location map
Karta

Järfälla

Tidpunkt

Onsdagen den 24 augusti 2022, cirka klockan 00:20

Citat
Karta över Järfälla: Alla skjutningar i år (7)
Skjutning Järfälla, onsdag 24 augusti 2022: Externa länkar