Sollentuna, lördag 3 september 2022
Sammanfattning

Person misstänkt skjuten i Tureberg. Polis larmades till platsen strax före midnatt och kunde då konstatera att det förekommit skottlossning då det anträffades hylsor på platsen. Enlige medieuppgifter ska en person ha hittats skjuten, detta har dock inte bekräftats av polisen. Enligt uppgifter till Aftonbladet har polisen också stoppat en bil på E4 och gripit en person efter att vapen hittats i bilen.

2022-09-04 UPPDATERING

Polisen vill i nuläget inte bekräfta information om varesig skadade eller eventuella gripna. Såväl Aftonbladet som Expressen rapporterar dock om att en skjuten person ska ha hittats på platsen. Det finns inga kända uppgifter om skadeläget.

Källa: Expressen

2022-09-04 UPPDATERING

Polisen meddelar klockan 02:15 att ingen skadad person har anträffats på platsen. Brottsrubriceringen har dock ändrats från grovt vapenbrott till misstänkt mordförsök. Polisen kommer inte att kommentera ärendet mer under natten.

Källa: Polisen

2022-09-04 UPPDATERING

Under natten har en man med befarade skottskador hittats, skadorna bedöms som allvarliga. Polisen undersöker samband mellan skottlossningen i Sollentuna och den skadade mannen. 2 personer har gripits misstänkta för grovt vapenbrott och mordförsök.

Källa: Polisen

Crime location street view image
Brottsplats

Tureberg

Crime location map
Karta

Sollentuna

Tidpunkt

Lördagen den 3 september 2022, cirka klockan 23:30

man silhouette
Offer

Man. Skadad.

Citat
Karta över Sollentuna: Alla skjutningar i år (5)
Skjutning Sollentuna, lördag 3 september 2022: Externa länkar